Posebno vjenčanje

Sharing is caring!

PROJEKTI NA KOJIMA RADIM

2people1life – po 60. put vjenčani u Hrvatskoj

Bila sam dio zanimljivog projekta kojeg je doveo u Hrvatsku BTW studio, a radi se o mladom, zaljubljenom paru koji se nije mogao odlučiti za destinaciju svog vjenčanja pa su odlučili proputovati i isprobati svaku i nisu niti slutili da će to pobuditi zanimanje ljudi iz raznih zemalja i da će uslijediti pozivi sa svih strana svijeta. Među Škotskom, Lisabonom, Brazilom, Argentinom, Čileom i još mnogim drugim zanimljivim zemljama našla se i Hrvatska.  Kod nas je, zamislite bilo 60-to.

 

Bila sam pozvana zajedno sa Ivanom Bloom koja je bila zadužena za kosu. Prvo što me je ostavilo bez daha je lokacija. Svjetionik Maltempo na Krku koji odiše mirom. Priroda i more izgledali su gotovo nestvarno. Ali što bi rekla jedna moja draga poznanica ” nije bitno mjesto, već ljudi” pa shodno tome svi koje sam susrela bili su doista divni. Onaj predivan osjećaj kad sve njih vidiš po prvi puta, a imaš osjećaj da ih poznaješ oduvijek.

Mladenci Lisa i Alex,  što o njima reći osim, divni mladi ljudi. Na njima se vidi koliko uživaju u svakom trenutku ovog njihovog putovanja, rasterećeni i sretni upijaju nova iskustva koja im svaka zemlja donosi.  Tako je Alex oduševljeno dolazio svaki put s novom čašicom trudeći se pravilno izgovoriti medica ili biska ili borovička. Kad sam Lisu priupitala ima li kakvih želja što se tiče make up-a, samo je nonšalanto odgovorila da je uvjerena da ja to znam bolje od nje. Nema boljeg početka posla od toga kada ti se netko prepusti u ruke pun povjerenja.

Lisa ima baršunasti ten i lice koje je  moguće našminkati na više načina. Ja sam se odlučila za prirodan, ali ipak malo intenzivniji make up zbog potreba fotografiranja.

   

Nakon što sam nanijela podlogu koja se sastojala od tekućeg i transparentnog pudera krenula sam s iscrtavanjem obrva u tonu kose. Nakon toga, oči sam osjenčala u zemljanim tonovima smeđe i maslinasto zelene boje te sam oči s gornje strane obrubila crnim tušem preko kojega sam nanijela šljokice u tankom sloju. Također, vanjsku polovicu ispod oka podcrtala sam tamno smeđim sjenilom. Naravno, za kraj nezaobilazna maskara na donje i gornjetrepavice. Rumenilom bakrene boje istaknula sam obraze i u sličnom malo intenzivnijem tonu našminkala usne.

 

 

Kako je to izgledalo pogledajte u prilogu.

 

Sharing is caring!