Makeup artist for professional makeup needs

Make up tailored to meet the needs of TV, photo, video, film and theater.

Portfolio

Bridal & Makeup for Special Occasions

Professional makeup service for your important day and a variety of special occasions.

View More

Make up school

Learn how to makeup and complement your face properly.

View More

Cosmetic treatments

Facial and body treatments, waxing, massages, manicures, permanent polish ...

View More

Behind the scenes

Check out what it looks like behind the scenes!

Gallery

Professional Makeup for All Occasions & Cosmetic Services

What do the co-workers say?

S Romanom sam surađivao na projektu Fotosofia 8 FOTOmodel na kojem se savršeno uklopila u tim. Pokazala je da je odlikuju sve karakteristike koje osobno smatram presudnima za kvalitetnu suradnju – pridržava se zadanih termina, u stanju je uz minimum smjernica realizirati tehnički i kreativno kvalitetan make up, simpatičnog je karaktera ugodnog za rad. Nadam se da ćemo imati prilike ponovno surađivati.

Damir Hoyka,
fotograf

S Romanom sam surađivao na nekoliko mojih turističkih filmova kada je imala zadatak da lijepe cure učini još ljepšim. Naravno, ona je to odradila gotovo savršeno, pa su neki od tih filmova možda i zbog njenoga doprinosa bili nagrađivani u Hrvatskoj i Europi. Ono što me je kod nje “kupilo” jest njen vrhunski profesionalni odnos prema svome poslu i postavljenim zadacima, a da pri tome gotovo nikada nije nešto zanovijetala ili izvoljevala što se u njenoj branši zna često događati. Naravno, smisao za humor i druželjubivost dodatni su razlog zašto ću je ponovno angažirati za neki novi filmski projekt gdje bi nam trebale njene usluge.

Bernardin Modrić,
filmski i tv redatelj

Nakon izvrsno koncipiranog uvodnog predavanja u Prvoj školi šminkanja, mogu reći da sam prezadovoljna sadržajem predavanja, ugodnim ambijentom salona , a naravno najviše desecima korisnih savjeta kako za mene individualno, tako i za našu grupu. Naučila sam koje su moje boje i kako da njima istaknem prednosti, kako da ublažim nedostatke i kako da u manje vremena nego što sam mogla zamisliti ujutro svoje lice sa otisnutim crtama od jastuka pretvorim u nešto s čim se može izać iz kuće ? Šminkanje za izlaske postalo je gušt, hrabrija sam u kombinacijama i nastavila sam vježbati sjenčanja očiju. Zadnje, ali ne manje bitno – napravila sam čistku u kozmetičkoj torbici i nema više metode pokušaja i pogrešaka, sad napokon znam što više neću staviti na lice! Toplo preporučam!

Jadranka Dragičević,
plaznica Škole šminkanja

Izuzetno sam zadovoljna sa pohađanjem škole šminkanja. Na predavanju se nauče mnoge korisne stvari o tehnikama šminkanja, a ono što mi se najviše sviđa je individualni pristup.
Naime, vizaživstica organizira tečaj u malim grupama, tako da za svaku ženu pronalazi i preporučuje najprikladniji dnevni i večernji make up (od oblikovanja obrva, sjenčanja lica, odabira odgovarajuće nijanse pudera, boja sjenila za oči, rumenila te ruža za usne).
Na taj način svaka žena može pronaći najbolji izgled za sebe, i uštedjeti i vrijeme i novac potrošen na kupovanje bespotrebne kozmetike koja ne odgovara njezinom licu i koja na kraju samo stoji u kozmetičkoj torbici.

Sandra Dundović,
polaznica Škole šminkanja

Romana Poropat, Makeup Artist

Learn more about me and my career, makeup and love. Makeup really works wonders and I believe we will discover it together day by day and on this site.

More about me

Contact me