Bridal & Makeup for Special Occasions

Check

Make up for television, video, photo, theater, movie ...

Check

"Each person wears one spell on their face" Friedrich Hebbel

Bridal & Makeup for Special Occasions

Bridal & Makeup for Special Occasions is a special category of professional makeup which should be approached with particular care.

View More

Makeup for tv, video, photo, theater, movie ..

For me, makeup is not a job but something I enjoy and this love of makeup has pushed me all these years to work on various projects and collaborate with many interesting people. So I gained experience working as a professional makeup artist on Tv, theater, film, collaborated with various photographers, directors, costume designers, fashion shows, fashion designers, public figures.

Portofolio

Damir Hoyka,
fotograf

S Romanom sam surađivao na projektu Fotosofia 8 FOTOmodel na kojem se savršeno uklopila u tim. Pokazala je da je odlikuju sve karakteristike koje osobno smatram presudnima za kvalitetnu suradnju – pridržava se zadanih termina, u stanju je uz minimum smjernica realizirati tehnički i kreativno kvalitetan make up, simpatičnog je karaktera ugodnog za rad. Nadam se da ćemo imati prilike ponovno surađivati.

Bernardin Modrić,
filmski i tv redatelj

S Romanom sam surađivao na nekoliko mojih turističkih filmova kada je imala zadatak da lijepe cure učini još ljepšim. Naravno, ona je to odradila gotovo savršeno, pa su neki od tih filmova možda i zbog njenoga doprinosa bili nagrađivani u Hrvatskoj i Europi. Ono što me je kod nje “kupilo” jest njen vrhunski profesionalni odnos prema svome poslu i postavljenim zadacima, a da pri tome gotovo nikada nije nešto zanovijetala ili izvoljevala što se u njenoj branši zna često događati. Naravno, smisao za humor i druželjubivost dodatni su razlog zašto ću je ponovno angažirati za neki novi filmski projekt gdje bi nam trebale njene usluge.

Contact me