Tretmani lica

Sharing is caring!

Čišćenje lica
Spada u osnovne i nezaobilazne tretmane u kozmetičkom salonu. Potreban je svim generacijama: tinejđerima u borbi sa pubertetskim prištičima, mladima i ženama u srednjim godinama kao osnovna higijena lica i kao početni treman u anti-age tretmanima.
Cijena: 320,00 kn

“Comfort zone” tretman


Tretman aha i glikolnom kiselinom u kombinaciji s C vitaminom. Idealan za regulaciju sebuma kod izrazito masne kože, ublažava mimičke bore i bore nastale foto starenjem, za osvježenje kože, može se koristiti i kod osjetljivih koža lica. Vraća blistavost i zdrav izgled kože.
Cijena: 250 – 300,00 kn

Peel-off maska
Inovativna lifting maska, postiže se izuzetan učinak i koristi umjesto kolagenskih maski, osvježava, hidrira, tonizira i pruža blistavost koži lica, djeluje anti-age. Cijena: 420,00 kn

Anti-age masaža lica


Posebna tehnika masaže lica koja osim što djeluje izuzetno opuštajuće i pruža osjećaj ugode djeluje na ublažavanje postojećih bora i daje svježi i zategnutiji izgled kože lica.
Cijena: 170,00 kn

Njega lica
Kod osoba kojima nije potrebno često čišćenje lica a žele se njegovati. Tretman se sastoji od odgovarajućeg pilinga, maske i masaže lica. Ovisno o preparatima koji se koriste varira i cijena.
Cijena: 300,00

Sharing is caring!