Tretmani tijela

Sharing is caring!

Piling tijela

Odstranjuje sloj mrtvih stanica čime koža dobiva novi sjaj i mekoću te bolje upija preparate. Može se raditi kao samostalni tretman i pogotovo je poželjan nakon ljeta ili u sklopu anticelulitnih tretmana.
Cijena: 140,00 kn

Anticelulitna masaža

Masaža koja pomaže u borbi protiv celulita. Tretira se područje bokova, trbuha, bedara i stražnjice a po želji i nadlaktica. Ovom masažom poboljšava se cirkulacija, otklanja višak tekućine i ubrzava optok limfe što je ključno kod odstranjivanja celulita. Također pomaže u oblikovanju tijela i razbijanju celulita. Najboolji rezultal se postiže paketom od 10-15 dolazaka.
Cijena: 160,00 kn

Masaža tijela

Blagodati masaže su mnogobrojne psihičke i fizičke prirode. Potiče cirkulaciju, opušta napetost u mišićima, uklanja bol sa određenih područja, razbija miogeloze (nakupine mliječne kiseline u mišićima), djeluje opušajuće.
Cijena: 45min. 190,00 kn 

Parcijalna masaža leđa

Kod većine ljudi zbog sjedilačkog načina života i dugog rada u neprirodnim položajima dolazi do boli i napetosti u leđima. Masaža riješava napetost, radi na razbijanju miogeloza koje mogu uzrokovati bolove i djeluje opuštajuće
Cijena: 30min. 140,00 kn

Masaža pindama

Pamučne vrečice napunjene ljekovitim biljem – pinde. Griju se u aromatiziranom ulju te se kao takve nanose na tijelo. Osim osjećaja ugode posebno u zimskim mjesecima toplina u kombinaciji sa ljekovitim biljem djeluje blagotvorno na opuštanje mišića, regeneraciju kože i poboljšavanje cirkulacije. Nakon pindi nastupa ručni dio masaže.
Cijena: cijelo tijelo: 1h 260,00 kn

Sharing is caring!