Kozmetički tretmani

Tijekom svih godina mog profesionalnog bavljenja ljepotom i kozmetikom paralelno sam radila i kao vizašistica i kao kozmetičarka. Osim tečajeva, radionica i mnogo praktičnog rada, službeno obrazovanje stekla sam u srednjoj kozmetičkoj školi nakon koje sam položila majstorski ispit za zvanje majstor kozmetičar.
Prije nego što sam krenula u samostalne vode učila sam i radila u mnogim kozmetičkim salonima te sabirala dragocjena iskustva.

"Priroda ti daruje lice koje imaš u dvadesetoj, a do tebe je kakvo ćeš lice imati u pedesetoj" Coco Chanel

Tretmani lica

Provjerite koje tretmane lica i po kojoj cijeni možete dobiti kako biste nagradili svoju kožu i osvježili lice.

više

Obrve i trepavice

Obrve daju okvir vašem licu, dok trepavice naglašavaju vaš pogled, stoga je njihovo oblikovanje i njega značajno doprinosi izgledu vašeg lica. Provjerite kojim tretmanima za obrve i trepavice možete još više naglasiti ljepotu vašeg lica.

više

Tretmani ruku

Lijepe i njegovane ruke i nokti znak su ženstvenosti. Provjerite tretmane kojima pazimo i mazimo vaše ruke i uljepšavamo vaše nokte.

više

Tretmani tijela

Od pilinga do raznih vrsta masaža, pronađite tretman tijela za kojim vaše tijelo žudi, provjertie cijene i javite nam se za termin!

više

Depilacije

Depilacija je nešto čemu se baš i ne veselimo, ali ipak se podvrgavamo kako binaša koža bila glatka, a mi što duže bezbrižni. Trudimo se pružiti nježnu depilaciju kako bi iskustvo što bezbolnije. Provjerite cijene raznih metoda uklanjanja dlačica u ponudi.

više

Poklonite tretman dragoj osobi!