Make up za vjenčanja i posebne prigode

provjerite

Make up za televiziju, video, foto, kazalište, film...

provjerite

" Svaka osoba nosi jednu čaroliju na licu." Friedrich Hebbel

Šminkanje za vjenčanja i posebne prigode

Šminka za vjenčanje posebna je kategorija profesionalnog make up-a kojoj treba i pristupiti s osobitom pažnjom. Za jedan od najvažnijih dana u životu, svaka se mladenka zasigurno želi osjećati odlično s cjelokupnim izgledom pa tako i sa šminkom. To je samo jedan od razloga zašto se na taj važan dan prepustiti rukama profesionalne vizažistice, sigurni da će profesionalni pristup i savršeno pogođeni make up dodatno uljepšati vaš dan!

saznajte više

Šminkanje za tv, video, foto, kazalište, film..

Šminkanje za mene nije posao već nešto u čemu uživam i ta ljubav prema šminki nukala me je sve ovo godine da radim na raznim projektima i surađujem sa mnogobrojnim zanimljivim ljudima. Tako sam stekla iskustvo rada profesionalnog šminkanja na Tv-u, kazalištu, filmu, surađivala sa raznim fotografima, režiserima, kostimografima, modnim revijama, modnim dizajnerima, javnim osobama.

Portofolio

Damir Hoyka,
fotograf

S Romanom sam surađivao na projektu Fotosofia 8 FOTOmodel na kojem se savršeno uklopila u tim. Pokazala je da je odlikuju sve karakteristike koje osobno smatram presudnima za kvalitetnu suradnju – pridržava se zadanih termina, u stanju je uz minimum smjernica realizirati tehnički i kreativno kvalitetan make up, simpatičnog je karaktera ugodnog za rad. Nadam se da ćemo imati prilike ponovno surađivati.

Bernardin Modrić,
filmski i tv redatelj

S Romanom sam surađivao na nekoliko mojih turističkih filmova kada je imala zadatak da lijepe cure učini još ljepšim. Naravno, ona je to odradila gotovo savršeno, pa su neki od tih filmova možda i zbog njenoga doprinosa bili nagrađivani u Hrvatskoj i Europi. Ono što me je kod nje “kupilo” jest njen vrhunski profesionalni odnos prema svome poslu i postavljenim zadacima, a da pri tome gotovo nikada nije nešto zanovijetala ili izvoljevala što se u njenoj branši zna često događati. Naravno, smisao za humor i druželjubivost dodatni su razlog zašto ću je ponovno angažirati za neki novi filmski projekt gdje bi nam trebale njene usluge.

Kontaktirajte me