Make up za vjenčanja i posebne prigode

Šminka za vjenčanje i posebne prigode
specifična je kategorija profesionalnog make up-a kojoj treba i pristupiti s osobitom pažnjom.

Pošaljite upit

Make up za vjenčanja

Dan vlastitog vjenčanja jedan od najvažnijih dana u životu u kojem se mladenka mora osjećati odlično s cjelokupnim izgledom pa tako i sa šminkom. Svadbeni make up osim što mora biti visoko estetski odrađen, mora biti i postojan cijeloga dana do dugo u noć.

Kod šminke za svadbu ne manje važne su i fotografije na kojima će mladenkino lice biti ovjekovječeno za cijeli život. Ono naprosto mora izgledati savršeno, pri čemu je upravo šminka ta koja će izvući i naglasiti sve potencijale i svu ljepotu ženskog lica na taj poseban dan. Šminka za mladenku je nešto što, svakako preporučam, treba isprobati ranije u salonu kako bi se uspješno uklopila u glavnu notu cijelog vjenčanja i kako bi se na vrijeme dogovorili detalji ili isprobale varijacije. Tu je i mogućnost šminkanja rodbine i ostalih uzvanika na dogovorenoj lokaciji.

galerija fotografija

Na taj važan dan, prepustite se rukama profesionalne vizažistice, sigurni da će profesionalni pristup i savršeno pogođeni make up dodatno uljepšati vaš dan!

 • Probni make up

  od 33,00 €
  (248,64 kn)
 • Make up za mladenku

  od 46,50 €
  (350,35 kn)
 • Umjetne trepavice

  10,00 € (75,35 kn)

Šminka za posebne prigode

Profesionalno šminkanje i potreba za vizažistom je mnogobrojna. Svečano šminkanje za maturalnu zabavu - maturantice kao i uzvanike, makeup za uzvanike na vjenačanju, krstitkama, bermama, promociji diploma i ostalim svečanim prigodama. Također za potrebe dana i poslovnih razgovora, sastanaka, domjenaka, promocija..

 • Dnevni make up

  od 33,00 €
  (248,64 kn)
 • Večernji make up

  od 33,00 €
  (248,64 kn)
 • Umjetne trepavice

  10,00 €
  (75,35 kn)

Posebno vjenčanje

Sharing is caring! PROJEKTI NA KOJIMA RADIM 2people1life – po 60. put vjenčani u Hrvatskoj Bila…

Zašto profesionalno šminkanje za vjenčanje?

Sharing is caring! Što je važno znati kada odlučujete o make up-u za vjenčanje S obzirom…

Kontaktirajte me

Autori Fotografija: Robert Kolar, Davor Manojlović, Dalibora Bijelić, Igi Pop, Vladimir Mudrovčić, Boro Rakamaric, Igor Ivancic, Josip Čekada, Petra Vukoša, Tiny Bizz