Škola šminkanja
za osobne potrebe

Da bi svaka žena naučila ispravno šminkati svoje lice, na njemu istaknuti ono što joj najbolje pristaje ili da bi tek promijenila stil, rutinu i unijela osvježenje odlučila sam pokrenuti radionice šminkanja. No, ne bilo kakve. Naime, radionice koje nudim su strogo individualizirane, odnosno strukturirane su tako da svaka polaznica iz njih izvuče svoj osobni maksimum.

Saznaj Više

NOVO u ponudi: ONLINE škola šminkanja

Svaka žena koja se ne bavi make up-om profesionalno, zasigurno je samoj sebi barem jednom postavila neko od pitanja: Kako da odaberem ispravnu nijansu pudera? Koje boje mi pristaju? Kako da napravim smokey eyes? A linija tuša – ja to ne mogu, kako da uspijem? Vidjela sam onu tv voditeljicu, tako mi je uvijek lijepo našminkana, ja bih željela nešto slično na sebi... i mnoga druga. I sama sam redovito dobivala takva pitanja od svojih klijentica te zaključila da je individualni pristup šminkanju zapravo – ključ pravilnog šminkanja.

Dojmovi polaznica škole šminkanja

Nakon izvrsno koncipiranog uvodnog predavanja u Prvoj školi šminkanja, mogu reći da sam prezadovoljna sadržajem predavanja, ugodnim ambijentom salona , a naravno najviše desecima korisnih savjeta kako za mene individualno, tako i za našu grupu. Naučila sam koje su moje boje i kako da njima istaknem prednosti, kako da ublažim nedostatke i kako da u manje vremena nego što sam mogla zamisliti ujutro svoje lice sa otisnutim crtama od jastuka pretvorim u nešto s čim se može izać iz kuće ? Šminkanje za izlaske postalo je gušt, hrabrija sam u kombinacijama i nastavila sam vježbati sjenčanja očiju. Zadnje, ali ne manje bitno – napravila sam čistku u kozmetičkoj torbici i nema više metode pokušaja i pogrešaka, sad napokon znam što više neću staviti na lice! Toplo preporučam!

Jadranka Dragičević

Izuzetno sam zadovoljna sa pohađanjem škole šminkanja. Na predavanju se nauče mnoge korisne stvari o tehnikama šminkanja, a ono što mi se najviše sviđa je individualni pristup.

Naime, vizažistica organizira tečaj u malim grupama, tako da za svaku ženu pronalazi i preporučuje najprikladniji dnevni i večernji make up (od oblikovanja obrva, sjenčanja lica, odabira odgovarajuće nijanse pudera, boja sjenila za oči, rumenila te ruža za usne).

Na taj način svaka žena može pronaći najbolji izgled za sebe, i uštedjeti i vrijeme i novac potrošen na kupovanje bespotrebne kozmetike koja ne odgovara njezinom licu i koja na kraju samo stoji u kozmetičkoj torbici.

Sandra Dundović

Na radionicama učimo kako dotjerano izgledati u svim prilikama koje su svojstvene pojedinačnom stilu života svake polaznice. Zbog toga se radionice održavaju za mali broj žena koje se na taj nčin temeljito upoznaju sa svime što šminka može ponuditi upravo njima. Jer, svaka je žena drugačija i svakoj ženi pristaje nešto „samo njeno“.

upišite se
 • Voditeljica

  Romana Poropat, vizažistica
 • Trajanje

  Trajanje radionice je 4 sata
 • Brojčanost

  Individualne ili za grupu polaznica (max. 4 osobe)

Program Škole šminkanja

 • Analiza kozmetičke torbice
 • Odabir adekvatne podloge za vaše lice
 • Pravilna korekcija obrva
 • Osnove o njezi lica
 • Pravilno šminkanje očiju (mjerenje, korekcija, tehnike sjenčanje, aplikacija tuša)
 • Šminkanje usana i korekcije oblika
 • Proporcije i oblici lica
 • Kako pravilno nanijeti rumenilo ovisno o Vašem obliku lica
 • Intenzitet šminke ovisno o poslu, potrebama dana i večeri

Javite se, prijavite se

Za sve informacije i prijavu na radionicu šminkanja slobodno se obratite putem online forme ili na broj 091 520 60 85.